15.9 C
Lefkoşa
Cuma, Nisan 19, 2024
DAHA FAZLA
    Ana SayfaKültür & SanatAndrea Riseborough'nun Oscar adaylığı Akademi tarafından gözden geçirilecek

    Andrea Riseborough’nun Oscar adaylığı Akademi tarafından gözden geçirilecek

    İngiliz aktris Andrea Riseborough’nun sürpriz Oscar adaylığı Hollywood’da tartışma yarattı. Akademi, yaptığı açıklamada Riseborough’nun adaylığının incelemeye alınacağını duyurdu.

    İngiliz aktris Andrea Riseborough’nun bağımsız film “To Leslie” ile Oscar’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında aday olması tartışmalara yol açtı.

    NTV’nin haberine göre, Altın Küre, Critics Choice Awards gibi Oscar habercisi sayılan hiçbir ödülde adı geçmeyen ve pek de tanınmayan Andrea Riseborough, Oscar Adayları listesinde yer alıyor.

    Çevrimiçi eğlence sitesi Puck, filme ve yapım ekibine yakın bir kişinin; Jennifer Aniston, Charlize Theron ve Courteney Cox gibi isimlere bir mail yolladığını iddia etti.

    Mailde “Bugünden 17 Ocak’a kadar her gün Andrea Riseborough ve ‘To Leslie’ filmi için gönderi paylaşabilirseniz harika olur” yazdığı öne sürüldü.

    Hollywood yıldızlarının çoğu aynı zamanda Akademi üyesi oldukları ve adayların ve ödüllerin seçiminde oy kullandıkları için, onlara bu tür direkt ricalar yapılmasının yasak olması konu ile ilgili soruşturma başlatılmasına sebep oldu.

    Akademi, cuma günü bir açıklama yaparak Andrea Riseborough’nun adaylığının incelemeye alınacağını ve adaylık konusunda bir kural ihlali belirlenirse bu adaylığın geri çekilebileceğini duyurdu.

     

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    İLGİLİ HABERLER

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

    popüler haberler

    SON YORUMLAR