28.8 C
Lefkoşa
Cuma, Mayıs 3, 2024
DAHA FAZLA
    Ana SayfaTeknolojiAmazon CEO’su, şirketin ofise dönme planı olmadığını açıkladı

    Amazon CEO’su, şirketin ofise dönme planı olmadığını açıkladı

    Amazon CEO’su Andy Jassy, yaptığı açıklamada; e-ticaret devinin kurumsal çalışanlarını ofise döndürmeyi planlamadığını belirtti.

    Pandemiyle beraber ofisleri terk eden şirketler salgının etkisinin hafiflemesi ve aşıların bulunmasıyla yeni planlarını açıklamaya başladılar. Hatta Apple, bu konuda bazı üst düzey yöneticilerinin istifasını göze alarak ofise dönüş planları yaptı; ancak Amazon’dan aynı adım gelmemesi dikkat çekti.

    Amazon CEO’su Andy Jassy, yaptığı açıklamada; e-ticaret devinin kurumsal çalışanlarını ofise döndürmeyi planlamadığını belirtti.

    CNBC’nin haberine göre; Jassy, “İnsanların geri gelmesini gerektirecek bir planımız yok. Şu anda değil. Öğrendikçe adapte olarak ilerleyeceğiz” dedi.

    Jassy, çoğu Amazon kurumsal çalışanının hibrit bir çalışma programı üzerinde çalıştığını ve şirketin donanım ve yaratıcı ekipleri gibi belirli bölümlerinin daha sık ofiste olduğunu kaydetti: “Uzaktan yapılması daha zor olan bazı şeyler olduğunu düşünüyorum. Bence uzaktan icat etmek biraz daha zor. Günün sonunda, müşteriler için doğru sonuçları vermemiz gerekiyor. Ve bu yüzden birçok deney deniyoruz ve gelecek yıl göreceğiz.”

    Jassy, daha önce Amazon’un şirket ve teknoloji çalışanlarının ocak ayından itibaren haftada en az üç gün ofiste olmasını gerektiren şirket çapındaki planını iptal etmişti. Ekim ayında da ofiste çalışma kararının ekiplere bırakılacağını söyledi.

    Jassy, çarşamba günü yaptığı açıklamada, uzaktan çalışmanın pandemiden sonra bile insanların hayatlarının bir parçası olmaya devam edeceğine dair ocak ayında yaptığı açıklamaları yineledi.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    İLGİLİ HABERLER

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

    popüler haberler

    SON YORUMLAR